Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Vroeg Pak Sneeuw Kleurt Oostelijke Alpen Wit

Vroeg pak sneeuw kleurt oostelijke Alpen wit

Winterse taferelen in Oostenrijk

Een vroeg pak sneeuw heeft de oostelijke Alpen wit gekleurd. In sommige gebieden is al meer dan een meter sneeuw gevallen, wat zorgt voor winterse taferelen. De sneeuwval heeft ook voor verkeershinder gezorgd, met name op bergpassen.

Sneeuwval zorgt voor verkeershinder

De sneeuwval heeft geleid tot verkeershinder op bergpassen in de oostelijke Alpen. Zo is de Grossglockner Hochalpenstrasse, een van de hoogste bergpassen in Oostenrijk, gesloten voor verkeer. Ook op andere bergpassen is het verkeer vertraagd door de sneeuwval.

De sneeuwval is goed nieuws voor wintersporters. De skigebieden in de oostelijke Alpen zijn volop open en bieden uitstekende omstandigheden voor skiƫn en snowboarden.

Meer sneeuw op komst

Volgens de weersvoorspellingen is er in de komende dagen meer sneeuw op komst in de oostelijke Alpen. De sneeuwval zal vooral in de bergen aanhouden, waar nog meer dan een meter sneeuw kan vallen.

De sneeuwval kan leiden tot verdere verkeershinder en het is aan te raden om voorzichtig te rijden in de oostelijke Alpen. Ook is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke lawinegevaar.


Comments